HAU – СЛУЖБА ПОРЯТУНКУ ТВАРИН: НОВИНИ

КОТІВ ЗНОВУ ЗАМУРУВАЛИ В ПІДВАЛІ

Чи потрібна зоополіція? Знову замуровані наживо коти. Є жертви.
І знову замуровані коти. Київ, вул.Василя Липківського, 11. За словами опікуна безпритульних котиків, в підвалі будинку замуровані 4 коти. Вже понад 3 дні.

Керівниця ЖБК Лариса Василівна навідріз відмовилася пускати нас чи КАРГ в підвал, щоб відловити котиків, чи переконатися, що їх там немає.

Ми викликали поліцію. Один з поліцейських виявився не дуже задоволеним тим, що ми викликали їх на замурованих котів.

У подальшому «служба 102» та СОГ під керівництвом підполковника поліції Дмитра Алексютіна спрацювали відмінно. Дякуюємо за належне реагування!
Всеукраїнський форму "ЗООПОЛІЦІЯ НА ЧАСІ"
Ми переконали керівницю ЖБК відкрити нам підвал. Зробили огляд. Але підвал збудований таким чином, що оглянути його достеменно неможливо. В підвалі знайшли труп кота, проте не свіжий. СОГ вилучила його як речовий доказ у присутності представників «Центру захисту тварин».
18 квітня команда KARG та HAU приїхали встановити в підвалі котоловки, щоб впевнитись у відсутності котів у підвалі. Під час встановлення котоловок у підвалі командою KARG було виявлено 3-х маленьких котеняток.
Котеняток наша команда завезла до Бородатої котомамулі. Зараз в підвалі стоять три котоловки аби виловити всіх котиків. Дякуємо Ковтуновій Юлії, що позичила нам котоловки для цієї важливої місіі.
Новини вiд
Help Animals Of Ukraine