HAU – СЛУЖБА ПОРЯТУНКУ ТВАРИН

Евакуація тварин з Донецької області

Відбулася евакуація з Донецької області.
Міста, з яких ми евакуювали тварин: Курахово, Селідово, Константинівка, Дружківка. До нас звернулися БО «12 Вартових» з проханням на термінову евакуацію.

З Курахово ми забрали 2 котика від військового Олександра, (передали до 12 Вартових), і 1 маламута від військового медика Василя (раніше собака була ним же врятована з зони бойових дій, і деякий час проживала у його батьків. Змушені були віддати, бо готуються до евакуації)( передали команді 12 вартових).

У Селідово, від місцевої жительки забрали 4 песиків (віддала бо готується до евакуації, в інше місто, тварин взяти не може), (усіх песиків, передали до волонтера м.Дніпро).
Порятунок пса-побратима на імʼя Малиш
В Константинівці, забрали 1 вівчарку (господар виїхав, доглядав за нею товариш, але зараз готується до переїзду, тварину взяти не може), (передали команді 12 вартових). У Дружківці, з Торецька військові, привезли до волонтерського центру тварин, яких нам передала волонтер Юлія
Забрали близько 20 котиків, та 3 собаки (3 котики передали волонтеру м.Павлоград, 3 котиків волонтеру м.Дніпро. Усі інші були передані команді 12 Вартових).
Загалом евакуювали 32 тварини, частину розвезли до волонтерів м.Павлоград, та м.Дніпро. Усіх інших передали команді 12 вартових, вони їх розвозять по містам Вінниця, Луцьк, Житомир, та інші.
Новини вiд
Help Animals Of Ukraine