HAU – СЛУЖБА ПОРЯТУНКУ ТВАРИН: НОВИНИ

ЕВАКУАЦІЯ ТВАРИН З ХЕРСОНЩИНИ

Наші військові, що проявляють глибоку турботу про безпритульних, звернулися до HAU за допомогою.
Нещодавно ми виконали складну евакуацію тварин з Херсонщини. Наші військові, що проявляють глибоку турботу про безпритульних, звернулися до нас за допомогою. Відомі своєю бездоганною службою, ці військові також славляться своєю любов’ю до тварин

В районах, де люди масово виїзджають, залишаючи своїх пітомців, наші військові взяли на себе відповідальність за догляд за безпритульними котиками та собаками. Вони діляться з ними своїми харчами та купують для них спеціальний корм за можливості.
Порятунок тварин з Херсонщини
Завдяки підтримці волонтерів, які надали нам допомогу, ми змогли передати військовим понад 100 кг корму для турботи про цих тварин. В результаті цієї місї, нам вдалося врятувати 34 життя: 7 котиків і 4 котеняти, 17 песиків і 6 цуценят.
Але, на жаль, один пес на ім’я Умка, за яким доглядали військові, не зміг вижити в ході евакуації. Він був вже старенький, покинутий своїми господарями, він отримав осколкові поранення ока. На жаль, його серце не витримало. Він помер по дорозі до ветклініки.
Всі інші тварини, які нам вдалося врятувати, отримали шанс на нове життя у притулку «Дім Милосердя» в Хотині. Там вони пройдуть обов’язковий медичний огляд та лікування, і будуть чекати на своїх нових люблячих господарів.
Новини вiд
Help Animals Of Ukraine