HAU – СЛУЖБА ПОРЯТУНКУ ТВАРИН

Ведмідь прожив у вʼязниці 6 років

Команда HAU та АЗОУ нарешті вивезли ведмедя із його клітки, де він провів усе своє життя.
Рятуємо разом життя та повертаємо свободу!

Команда HAU – Центр порятунку диких тварин та АЗОУ нарешті вивезли ведмедя із його клітки, де він провів усе своє життя.

Це стало можливим завдяки співпраці з представниками Національної поліції України та активної участі всіх, хто відчував поклик серця – допомогти.

Село Голошина, Івано-Франківська область, стало свідком того, як наша команда об’єднала зусилля, щоб врятувати ведмедя, якого туристи принесли сюди в коробці, коли він був ще маленьким ведмежатком.
Порятунок ведмедя із вʼязниці | HAU
6 років життя в клітці 2 на 3 метри – це була справжня тюрма для пухнастика. Замість підлоги в клітці була облаштована решітка. Це для того, щоб не прибирати за твариною, яка не виходила з клітки. Ведмідь пережив неймовірний стрес. Спецоперація його порятунку була справжнім випробуванням: погода, гірська місцевість.
Але, завдяки волонтерам, сусідам і власникам, які погодилися його віддати завдяки комунікації з поліцією, ми змогли впоратися з усіма труднощами. Наш спеціально облаштований транспорт безпечно доставив ведмедя до своєї тимчасової домівки в притулок «Домажир» з необхідним затишним простором для проживання та смачною їжею.
Дякуємо за співпрацю притулку «Домажир» та Національній поліції України! Це тільки початок – разом ми можемо зробити світ кращим для кожної тварини.
Новини вiд
Help Animals Of Ukraine