HAU – СЛУЖБА ПОРЯТУНКУ ТВАРИН

Жорстоке утримання тварин в псевдо-притулку «Dog Help Ukraine»

Ми довго не говорили нічого на цю тему і не показували нашим підписникам жаху, в якому довелося брати участь нашій команді, починаючи з 15 лютого.
Ми довго не говорили нічого на цю тему і не показували нашим підписникам жаху, в якому довелося брати участь нашій команді, починаючи з 15 лютого.

Тоді ми вивезли звідти 6 цуценят і 3 дорослих собаки. Одну дорослу вже прилаштували.

Сьогодні ми зібралися з силами і хочемо показати вам це відео. Воно містить моторошні кадри з результатами «діяльності» притулку «Dog help Ukraine» Валентини Хоменко та Яни Майбороди, а також кадри порятунку тварин від такої «діяльності».

Деякі волонтери та організації, будучи введеними в оману засновниками притулку, віддавали туди на перетримку врятованих тварин.
Репортаж з місця жахливих події | HAU
Але, як виявилося, тварин там утримували в жахливих умовах, і після розкриття правди про жахи «Dog help Ukraine» волонтери та ГО вивезли своїх тварин. Багато тварин було у виснаженому, хворому стані і потрапило до ветлікарень. Кілька тварин померло. В результаті поліція відкрила кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами.
Багато матеріалу не увійшло в цей «фільм жаху», щоб не травмувати вашу психіку ще більше. В результаті команда Help Animals of Ukraine допомогла Олексію Суровцеву транспортувати 23 собаки. Олексій взяв їх свою опіку та шукає їм нових власників, які зможуть стати справжньою родиною для тварин, що пережили цей «фільм жахів» на яву.
Кангал (Карабаш, Анатолійська вівчарка), для якого ми запропонували облаштування вольєру та необхідних умов для існування, нажаль, залишився на утриманні Яни Майбороди за її ініціативою. Дякуємо URSA за співпрацю в юридичному напрямі та супроводженні кримінального провадження за ст.299 КК України, яке відкрито в зв'язку з жорстоким поводженням з тваринами в цьому псевдо-притулку.
Новини вiд
Help Animals Of Ukraine